Vtmfamilie Wiki
Advertisement
Welkom bij de Familie Wiki

This article uses material from the "[[1]]" article on the [[2]] at [[3]] and is licensed under the [[4]].

Familie is een Vlaamse televisieserie van Zodiak Belgium die sinds 30 december 1991 wordt uitgezonden op VTM. Daarmee is Familie de langstlopende soapserie in België. De serie is van maandag tot en met vrijdag te zien van 20.00 uur tot 20.35 uur, uitgezonderd van eind juni tot eind augustus. De soap kent een uitgebreide cast waar Annie Geeraerts en Jef De Smedt als sinds het prille begin deel van uitmaken. Ook Ray Verhaeghe, Gunther Levi, Caroline Maes, Margot Hallemans, Peter Bulckaen, Ludo Hellinx, Marianne Devriese, Jo Hens, Jan Van den Bosch, Sandrine André, Roel Vanderstukken, Jasmijn Van Hoof en Werner De Smedt maken ondertussen al vele jaren deel uit van 'Familie'.

In 'Familie' wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun familiebedrijf gevolgd. Oorspronkelijk hadden de Van den Bossches een elektronicabedrijf, maar ondertussen leidt de familie een holding waarin een confectieketen en een broodjeszaak zijn opgenomen. Maar ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Bomma Anna en al haar kinderen en kleinkinderen maakten doorheen de tijd al heel wat mee en het ziet er niet naar uit dat hun levens binnenkort wat rustiger zullen worden.

De Vtmfamilie Wiki is een gratis website voor alle fans van de langstlopende soap in Vlaanderen. Wij bezitten geen eigendom over het beeldmateriaal en de informatie die u hier terugvindt. Alle inhoud is eigendom van VTM en productiehuis Zodiak Belgium.

Personages[]

Avonduitzending (Seizoen 28)

Middaguitzending (Seizoen 23)

Welke informatie vindt u hier?[]

Poll Seizoen 28[]


Bedankt voor 20 jaar Trudy, Silvia!

Familie 6248 010.jpg

Na 20 jaar verdwijnt Trudy deze avond uit ‘Familie’. Het personage van Silvia Claes (42) pakt haar koffers en vliegt haar partner Bart in Dubai achterna. Ondanks haar lange staat van dienst is de exit van Trudy geen grote verrassing voor de trouwe soapkijkers. Ze verdween al eens een tijdje uit het verhaal en sinds haar terugkeer uit Los Angeles leek ze het personage op overschot, want ze had nog amper grote verhaallijnen en tegenspelers.

Bedankt voor 12 jaar Louise, Sarah-Lynn!

Familie 6268 004.jpg

Soapfans zagen haar als Louise opgroeien op tv, maar na veertien jaar verlaat Sarah-Lynn Clerckx (19) ‘Familie’. De lange draaidagen combineren met haar studies is niet meer mogelijk. En zo is 2018 een heftig jaar voor Sarah-Lynn, die ook de scheiding van haar ouders moest verwerken. “Het was moeilijk om dat te accepteren, maar intussen heb ik het een plaats gegeven”, zegt ze in Dag Allemaal.

Bedankt voor 5 jaar Emma, Bab!

Familie 6279 004.jpg

Trouwe kijkers van ‘Familie’ voelden het de laatste weken misschien al een beetje aankomen: Emma Verdonck, het personage van Bab Buelens (25), stapt uit de VTM-soap. De actrice heeft haar laatste opnamedag zelfs al achter de rug. “Het voelde als een liefdesbreuk”, zegt de actrice, die nu een onzekere toekomst tegemoet gaat, in Dag Allemaal.

Nieuwe (winter)generiek vanaf maandag 5 november 2018

Familie generiek 2017 1.jpg

Vanaf vanavond wordt de generiek van familie terug in een winters jasje gestoken. Het bekende liedje van Stan van Samang blijft, maar wordt nu vergezeld van nieuwe beelden.

Seizoen 28

GroepsfotoS28.jpg

Het nieuwe seizoen is begonnen! Heb jij eens een keer niet kunnen kijken of wil jij er gewoon graag meer over weten, kom er dan hier of hier alles over te weten.

Maandelijkse Poll


Advertisement